Datinglivet när man är över 40

juli 12, 2017 Emma Carlsson 0 Comments

Genom åren har jag dejtat en del män, vissa dejter har lett till längre förhållanden och andra dejter har lett till vänskap eller ingenting. Jag har alltid tyckt att det är roligt att dejta men också att det har varit svårt, hur tar vi egentligen kontakt med varandra när vi inte har någon gemensam beröringspunkt. När jag var yngre blev jag ofta bjuden på dejt när jag umgicks med mina vänner och deras vänner eller när jag gick i skolan till exempel. Nu när jag är lite äldre tycker jag att det är svårare att träffa någon som jag vill dejta och som jag vet hur jag ska närma mig. 

Dejting på nätet

Jag är idag över 40 år gammal och är inte ute på stan särskilt mycket. Jag tycker därför att det är ganska svårt att hitta någon som jag kan bjuda ut på en dejt eller någon som bjuder ut mig. För ett tag sedan bestämde jag mig på grund av detta för att jag skulle testa att dejta på nätet. Det har faktiskt visat sig att det har gett resultat. Jag har den senaste tiden gått på flera bra dejter och många av dejterna har lett till ytterligare dejter. Jag tycker att det är roligt att dejta och just genom att träffa någon på nätet behöver det inte vara någon som jag känner tidigare och framförallt någon som jag aldrig annars hade kommit i kontakt med.

Genom att bli medlem på en dejtingsida ökar du dina chanser att träffa någon som du aldrig skulle ha träffat i din vardag eller genom dina vänner, utbudet av personer att dejta blir med andra ord större. För oss som är över 40 år och inte har tid till att göra annat än att jobba till exempel och umgås med samma vänner som vi alltid gjort är dejting på nätet ett bra sätt att vidga vyerna. 

Previous Post

Next Post